Modelklubben Nordkysten

Nybegynder, kom igang:

Vil man i gang inden for RC-model verden, er det altid en god idé, at henvende sig til en klub der kan hjælpe en rigtigt i gang. Specielt inden for modelflyvning, hvor man ikke bare kan slippe pindene, hvis man kommer i en svær situation. 

Hos Modelklubben Nordkysten har du mulighed for at prøve at flyve med et af medlemmernes modeller via lære/elev system, hvor to sendere er koblet sammen, så instruktøren kan tager over hvis det er ved at gå galt. På den måde kan man få fornemmelsen af hvordan det er at flyve modelfly. 

Bliver man overbevist om at man skal eje et modelfly eller en modelhelikopter er vi i klubben i stand til at råde og vejlede om hvilke modeller der er begyndervenlige, samt hjælpe med at samle og prøve flyve den, således man kan komme sikkert i gang, og få en masse succes flyvninger.

Vil du i gang med denne hobby, er du velkommen til at møde op i klubben på Tirsdage fra kl. 19, på Kongengavevej 15 i Helsinge hvor der hovedsageligt bliver bygget skibe.
Er du mere til fly kan du møde op i Hallen på Gilbjergskolen Parkvej 101 i Gilleleje hver Torsdag mellem september og april fra kl. 19:00-22.00.
Du kan også møde os på flyvepladsen hvor vi har fast flyvedag hver onsdag aften  fra April til September på adressen Holtvej 18, 3250 Græsted.
Du er også altid velkommen til at sende os en mail. 

 

Sådan bliver du medlem:

Bliv medlem klik her

klubbens vedtægter klik her

 

Kontingent Helårligt:
Voksen over 25 år Pris:  500,- 
Ung mellem 12 til 25 år Pris: 250,-
Barn under 12 år ifølge voksen medlem Pris: 250,-
Kontingentet betales 1. Januar
.

Kontingentet skal betales på Konto nr.:
Reg. nr.: 2276 Konto nr.: 8979 356 960.

Husk at angive dit navn.